Fittanyuka

Fittanyuka

2012. november 14., szerda

Szelíd Gyógymód: Ezüstkolloid


Ebben az őszi, nedves időben egyre gyakrabban leszünk náthások, az immunrendszerünket pedig nem árt ilyenkor feltúrbózni. Ne feledjük, hogy a vírusok, baktériumok, gombák a savas környezetet kedvelik és akkor tudjuk velük hatékonyan megnyerni a harcot ha a táptalajt kihúzzuk a lábuk alól!
Ennek egyik lehgatásosabb módja ha "tiszta", bázikus ételeket fogyasztunk, vagyis lúgosítjuk a szervezetünket!

Mi az ezüstkolloid?

Az ezüstkolloid átlátszó folyadék, ionizált vízbe ezüst, nano részecskéket úgynevezett kolloidokat kevernek bele.
Már a régi emberek is ismerték hatását, ők nem előállították, mint manapság, hanem ezüst evőeszközöket használtak, ezüst kilincset fogtak ( azért nem mindenki:).
Az ezüstnek baktérium,-vírus,-gombaölő hatása igen erős: a legtöbb baktérium féltucatnyi organizmust pusztít el, míg az ezüst kolloid képes akár 650 ezret is.

Hogyan hat?

Az egysejtű organizmusokban különböző enzimek segítik az anyagcserét. Az ezüstkolloid ezeknek az enzimeknek gátolja a működését, így okozza az organizmus végét, körülbelül hat perc alatt!
Mindezt mellékhatások nélkül!
Egyes kutatók szerint kúraszerű fogyasztásánál úgy működik, mint a második immunrendszerünk, amely a náthás-megfázásos időszakban hatalmas előny!
Már nyálon keresztül felszívódik, kihagyva az emésztőrendszert. A kolloidok olyan apró, nano részecskék, amelyek gond nélkül átjutnak a sejt falon!
Több kutatás, eset bizonyítja hatékonyságát a gombás fertőzések, a Candida, a szifilisz, a HIV vírus és egyes esetekben a rákos megbetegedések egyes eseteinél ( bőr rák).
Nem mellékesen lúgosítja a szervezetet.

A második világháború alatt ezüst kolloiddal tisztították, tették ihatóvá a szennyezett vizeket.
A 80-as években szüntették meg árusításukat a gyógyszertárakban.
Most miért nem szabadalmaztatják? Nem tudjuk a választ, vagy mégis?!

Használati javaslat:

Felnőtteknek 2X1 teáskanál kúraszerűen, vagy megelőzés céljából 1 teáskanállal.
Külsőleg permetezhetjük a pattanásos, gombás, ekcémás bőr felszínre, napégésre, bármilyen égési sérülést nyom nélkül gyógyít!

Ezüstkolloid vásárlása és még több info: ITT!